2019-05-13 05:34:44• hírek • Blikk.hu

Hiába reménykedtek a barátai, nem engedték ki az intenzív osztályról Demjén Ferencet

Hiába bizakodtak a barátai és a szerettei, hogy a múlt hét végét már az intenzív osztályon kívül töltheti Demjén Ferenc (72), erre a Kossuth-díjas zenész gyógyulásának érdekében egyelőre nem kerülhetett sor.

Mint megírtuk, a Rózsi becenevű énekes egy hete pénteken lett rosszul, előbb a szigetvári kórházba, majd a Pécsi Idegtudományi Központba szállították. Bár nagy volt az ijedelem, kiderült, Demjén enyhébb agyérgörcsön esett át, és orvosai a múlt hétfőtől néhány napig mélyaltatásban tartották. Rózsi szerdán ébredt fel, és első mondatait feleségével, Rebeccával váltotta, aki mindvégig mellette volt a kórházban.
 

Bár zenészbarátai bíztak benne, hogy akár már a múlt hét végén meglátogathatják kórházban fekvő kollégájukat, el kellett fogadniuk, hogy jelenleg Demjén Ferenc gyógyulása a legfontosabb, akinek az orvosai úgy döntöttek, néhány napig még az intenzív osztályon követik figyelemmel a legendás művész állapotának alakulását. Információink szerint Rózsi a körülményekhez képest jól van, állapota napról napra javul, folyamatosan erősödik és a hangulata is egyre jobb, sokat beszélget a feleségével, és ugyan kórházba kerülésének körülményeire nem emlékszik, minden másra igen, azaz a rajongók bízhatnak benne, hogy nemsokára újra a színpadon láthatják a kedvencüket.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: